Västerås ispremiär

Den sedvanliga ispremiären gick av stapeln under söndagen inför ca 2000-2500 åskådare. På agendan så var det "skills competition" följt av internmatch Gula (nya spelare) mot Svarta. Gula var förstärkta med Calgarys Mikael Backlund och Chicagos Dennis Rasmussen.

Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Västerås Jonatan Bjurö och Hampus Larsson under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Västerås tränare Martin Filander under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Västerås Conny Strömberg under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Västerås Jonatan Bjurö under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Västerås Brock Montpetit under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Västerås Brock Montpetit under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Chicagos Dennis Rasmussen under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***
Ishockey, Hockeyallsvenskan, VIK Västerås HK ispremiär140803 Calgarys Mikael Backlund under VIK Västerås HK ispremiär den 3 mars 2014 i Västerås. Foto: Anders Bjurö / BILDBYRÅN STR / *** BETALBILD ***

Categories: Hockey

Share: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+